´

Bag paradise

Publicerad 2014-06-12 02:57:17 i Allmänt, Shopping,

Av en slump hittads idag ett varuhus med 5 våningar bara med väskor i alla dess former (vid Yuyuan Garden). Ja i Shanghai finns ett varuhus för varje specifik sak. Allt från glasögon, skor, tyger, fake osv...På loppet av 1h såg jag mer väskor än vad jag gjort sammanlagt under mina 21år, crazy place!! 
 
 

Kommentarer

Postat av: natalie

Publicerad 2014-06-12 11:13:06

Har du adressen eller vad de hette? Yuyuan vet jag vart det ligger men inte vart de skulle kunna ligga ett sånt shoppingcenter.

Svar: Jag tog exit 1 - yuyuan garden sedan gick förbi gånggatan precis bredvid som är omringad av träd och ser ut som en parkgång. Sedan gick jag in i ett av dom "gråa höghusen med marknad på botten plan". Finns 3 stycken tror jag det var och alla är flera våningar med olika saker. Dock minns jag inte vilket som var med väskor och har ingen adress, då jag bara råka hitta det stället. Men på botten plan var det textil, knappar osv.. Sedan våningarna uppåt väskor. Så kolla runt i de gråa stora husen runt yuyuan garden metron, så borde du hitta :)
Magda

Postat av: Pau

Publicerad 2014-09-21 15:24:36

Hej! Ska försöka hitta detta väskparadis efter den tidigare beskrivningen :) har du något tips på andra bra shoppingställen? ex. skor? Tacksam för svar/tips!

Svar: nedersta våningen i Qipu Lu market (samma plan som exit från metron,så du behöver aldrig gå ut) Här finns jättteee mycket billiga skor. Dock i små storlekar. Har du fötter i max storlek 38 (kanske 39), så är detta ett sko paradis. Här handlar kinesiska ungdomar sina kläder och skor för det mesta :) http://www.smartshanghai.com/venue/2933/Qi_Pu_Lu_Clothing_Wholesale_Market_shanghai Annars tycker jag Skoaffären Hotwind har prisvärda skor i alla storlekar. Finns lite överallt i Shanghai, så googla namnet och kolla in google map för att se vart dessa affärer finns :)
Magda

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Magda

Magda

Mitt namn är Magda Hörndahl, Göteborgare som studerar bachelor i ekonomi & IT på University of Shanghai for Science and Technology. Förutom plugga kommer jag utforska staden till max och bjuda er på massor med bilder & tips .......................................................................................... Kontakt: [email protected]

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela